Pvc vloeren

De vloeren bestaan uit duurzame kwaliteit pvc waar u gegarandeerd jarenlang van kunt genieten. De toplaag bestaat uit Pvc wat maakt dat de voordelen bestaan uit: hoog geluiddempend vermogen, slijtvast, warm, onderhoudsvriendelijk en geschikt op vloerverwarming.
Als u de keuze maakt voor een pvc vloer maakt u de juiste keuze.

De pvc vloeren  hebben de natuurlijke uitstraling die door u word verwacht, of u nu een strakke vormgeving wenst of een vloer met een warme houten uitstraling. Voor elke smaak, sfeer en toepassing is een oplossing beschikbaar.

Wij hebben een collectie voor u beschikbaar die bestaat uit 24 designs in verschillende series.  Laat overige voordelen niet achterwegen en laat u snel informeren over welk design het beste bij u en uw toepassing past.

PVC vloeren, oftewel Polyvinylchloride, is een plastische kunststof die veelvuldig wordt aangelegd, met name  in de grote gebouwen waar veel mensen komen. de bedoeling is dat daar dan sterke vloeren worden gevestigd die ook nog eens eenvoudig in onderhoud zijn en een lange levensduur hebben. Het is afkomstig uit de projectwereld waar het al jaren wordt toegepast in onder andere ziekenhuizen, winkels, recreatie, bedrijven en horeca. Dit is in de particuliere sector natuurlijk ook toepasselijk en geschikt voor ieder interieur.

nogmaals voor u de voordelen van pvc vloeren op een rij.

·         Betaalbaar.

·         Slijtvast. 

·         Natuurgetrouw.

·         Vochtbestendig.

·         Geluiddempend.

·         Hygiënisch.

·         Brandvertragend.

·         Onderhoudsarm.

·         Duurzaam.

·         Geen hoogte verschil.

·         Vloerverwarming geschik.

·         Warm en Sfeervol.

·         Ruime keuze in diverse mooie Designs.